Piața de Crăciun – Hamburg, Germania 2014 -2019

Piețele de Crăciun din Hamburg

 1. Magia albă pe Jungfernsteig
  Weisser Zauber, Hamburg Piața de Crăciun Weisser Zauber este situată într-o locație romantică pe promenada care se desfășoară de-a lungul Binnenalster, mare lac artificial care este închis de oraș.

Date: 25/11/19 – 30/12/19
Orele: 11.00-21.00
(Ziua Crăciunului închis și Ziua boxului)
Locație: pe Jungfernsteig

 1. Rathausmarkt, Hamburg
  Aceasta este cea mai vizibilă piață de Crăciun din Hamburg, cu standurile sale situate în afara primăriei sub un copac mare iluminat.
  Date: 25.11.19 – 23.12.19
  Orar: duminică-joi: 11.00-21.00
  Vineri-sâmbătă: 11:00 – 22:00
  Locație: în fața Rathaus Hamburg
 2. Pădurea de iarnă din Hamburg
  Piața de Crăciun de la Frauenkirche, Dresda Aceasta este principala piață de Crăciun din străzile comerciale și a fost cunoscută anterior ca „Tradiții în Winterwald”. După cum sugerează numele german, conceptul de piață este centrat pe crearea unei păduri de iarnă în centrul orașului.

Date: 26 noiembrie 2018 – 29 decembrie 2018
Orele: 11.00-21.00
(Ziua Crăciunului închis și Ziua boxului)
Locație: În jurul Mönckebergbrunnen și pe Gerhart-Hauptmann-Platz

 1. Spitallerstrasse
  Piața de Crăciun Spitalerstraße combină tradiția și modernitatea. În mijlocul străzii comerciale pline de viață, standurile rustice își deschid ușile în perioada Crăciunului. Casele mici sunt proiectate într-un aspect tradițional din cărămidă hanseatică. Instalațiile moderne de lumină fac ca satul de Crăciun să strălucească.
 2. Gara Centrală
 3. Altona – Ottensen Hamburg
  În sezonul dinainte de Crăciun, mirosul de vin mulat, migdale și crenguțe de brad scufundă cartierul Altona din Ottensen într-o atmosferă cu totul specială și atrage locuitorii din Hamburg cu întreaga familie la o plimbare convivială prin piața de Crăciun Ottensen. Piața de Crăciun colorată și variată, cu peste 40 de colibe amenajate cu dragoste este considerată una dintre cele mai autentice piețe din oraș, cu multe idei de cadouri, standuri tradiționale de pumn și vin mulat, precum și plăcinte culinare din întreaga lume pentru a vă pune la dispoziție. pentru sezonul minunat de apariție.

Hamburg a fost renumit de mult pentru piețele sale alimentare – piețele de pește au fost exportate în întreaga lume – dar al doilea oraș ca mărime din Germania face și o linie bună în piețele de Crăciun.

Principala piață de Crăciun din Hamburg se desfășoară în fața Primăriei, cu un brad mare de Crăciun care marchează locația.

Există însă o varietate de alte „stiluri” de piață punctate în jurul orașului, de exemplu festivalul „Santa Pauli” de la Reeperbahn oferind conceptul minunat al primei piețe de Crăciun erotice din lume.

%d bloggers like this: