LECȚII DE GRAMATICĂ

Indiferent de planurile dumneavoastră de viitor, cunoașterea limbii germane vă deschide perspective nemărginite. Învățarea limbii germane presupune însușirea anumitor abilități, prin care vă puteți spori calitatea vieții personale și profesionale:
În domeniul afacerilor: Comunicare în limba germană cu partenerii dumneavoastră de afaceri vorbitori de limba germană contribuie la îmbunătățirea relației de afaceri. Astfel cresc șansele unei comunicări efective și, automat, rata de succes.

O carieră globală: Cunoștințele de germană vă ajută să vă găsiți un loc de muncă la o companie germană, fie în țara dumneavoastră de origine, fie în altă țară. Cunoașterea limbii germane la un nivel avansat vă va transforma într-un angajat productiv în ochii unui angajator ce derulează afaceri pe plan internațional.
Turism și activitate hotelieră: Turiștii din țările vorbitoare de limba germană călătoresc mult și spre destinații îndepărtate. Ei cheltuiesc în concediu mai mulți bani decât turiștii din alte țări. Și le place să fie răsfățați în limba lor de personalul hotelier respectiv de ghizii turistici.

Știință și cercetare: Germana este cea de-a doua limbă ca importanță în lumea științei. Germania ocupă locul trei în lume prin contribuția sa cercetare și dezvoltare și acordă burse pentru cercetători din alte țări.

Comunicare: Comunicarea multilingvă a devenit tot mai necesară în urma evoluțiilor înregistrate în domenii precum media sau tehnologia informației și comunicării. Multe pagini de internet importante sunt redactate în limba germană. Germania ocupă locul 6 din 87 de țări în ceea ce privește producția de cărți noi, după India, Regatul Unit, SUA, China și Rusia.

Cunoștințele dumneavoastră de germană vă facilitează astfel accesul extins la informații.
Înțelegere culturală: Învățarea limbii germane presupune o înțelegere mai profundă a vieții, dorințelor, viselor locuitorilor din țările vorbitoare de limba germană, precum și a societății lor multiculturale.

Călătorii: Bucurați-vă de experiențe de călătorie mai intense cu ajutorul cunoștințelor de limbă germană, nu numai în țările vorbitoare de limba germană, ci și în alte țări europene, mai ales în Europa de est.

Savoarea literaturii, muzicii, artei și filozofiei: Germana este limba lui Goethe, Kafka, Mozart, Bach și Beethoven. Citiți/ascultați operele acestora în original și intensificați astfel savoarea lor deosebită.

Posibilități de studiu și oportunități profesionale Germania: Germania acordă un număr mare de burse de studiu pe teritoriul său. Tinerii din străinătate beneficiază de autorizații speciale de muncă pe perioada concediului, iar pentru anumite profesii sunt valabile prevederi speciale pentru obținerea permisului de muncă.

Programe de schimb: Între Germania și numeroase țări de pe mapamond există acorduri cu privire la programele de schimb pentru elevi și studenți.

Dacă vă place munca noastră vă rugăm să considerati puţină donaţie şi un mulţumesc 🙂

https://www.paypal.me/octavstudio

Pentru cei interesați de persoanele din spatele acestui proiect si acestor clipuri, puteți vizita canalul nostru de YouTube:

https://www.youtube.com/user/octavst?sub_confirmation=1

%d bloggers like this: