Cum să învățăm mai repede Limba Germană?

Începători: Vorbiți cât mai mult

Conversația e atât de complicată, pentru că trebuie să punem în aplicare tot ce am învățat până la momentul respectiv – și asta fără pauză de gândire. De aceea, exercițiul e foarte important.

Începători: Folosiți etichete

Lipiți etichete pe obiecte, pe care scrieți denumirea lor în limba germană. În acest fel, învățați de dimineața până seara. E important să notați articolul și forma de plural a cuvântului. Altfel trebuie să le învățați pe acestea din urmă din nou, mai târziu.

Începători: Citiți cărți pentru copii

Cărțile pentru copii și benzile desenate sunt scrise într-un limbaj mai simplu; în plus, textele sunt însoțite de imagini. De aceea, ele sunt foarte bune pentru cei care vor să învețe limba germană. Există și cărți bilingve pentru copii.

Începători: Scrieți lista de cumpărături în germană

Cuvintele uzuale sunt deosebit de importante. Încercați să vă scrieți lista de cumpărături sau să vă faceți diverse notițe în limba germană. S-ar putea să dureze mai mult, dar e foarte eficient.

Începători: Gândiți-vă cum ați comunica în situații concrete

Gândiți-vă ce cuvinte ați folosi într-o anumită situație și căutați-le în dicționar. Construiți apoi un dialog și repetați-l de câteva ori. În acest fel, veți fi pregătiți pentru orice.

Pentru toate nivelele: Ascultați radio în limba germană

Dacă sunteți începători, probabil nu veți înțelege mare lucru. Dar în acest fel, veți dobândi simțul limbii germane. Pentru avansați este modalitatea perfectă de a învăța ceva despre cultura germană și de a-și perfecționa vocabularul.

Pentru avansați: Vorbiți cat se poate de mult cu nativii de limbă germană

O metodă bună pentru a intra în contact cu nativii de limbă germană sunt parteneriatele de tip tandem, în care fiecare poate învăța limba celuilalt.

Avansați: Folosiți rețete germane atunci când gătiți

Gătitul este o parte importantă din viața socială. De aceea este bine să cunoașteți ingrediente și rețete. Sigur că cel mai ușor este să faceți acest lucru la modul practic. Chiar dacă nu gătiți după rețete din bucătăria germană, veți ajunge să stăpâniți vocabularul de specialitate.

Avansați: Citiți în limba germană cărți pe care deja le cunoașteți

Cu siguranță știți aproape pe de rost cartea voastră preferată, nu? Este condiția ideală pentru a o citi din nou în germană. Încercați!

Avansați: Ascultați muzică germană și învățați textele pe de rost

Muzica ne dă o stare plăcută, ne unește și ne ajută să învățăm o limbă străină, mai ales atunci când ne plac ritmul și melodia.

Avansați: Urmăriți filme și seriale în limba germană

Există o grămadă de seriale și filme germane interesante, chiar și cu subtitrări. Sigur că puteți să vizionați și filme clasice de la Hollywood sincronizate în germană.

Învață Germană Fără Profesor

Această pagină este creată și dedicată persoanelor care vor să studieze si să învețe Limba Germană. Cursurile noastre video sunt gratuite și pot fi accesate online de oricine. Toate cursurile video conțin lecții pentru a ușura munca persoanelor dornice de a studia și învăța. Important! Nu oferim nici un fel de asigurari și nu garantăm nimic, videoclipurile și articolele de pe acest pagină au scop informativ. EN: We do not offer any kind of insurance and we do not guarantee anything, the videos and articles on this page are for informational purposes.

You may also like...

%d bloggers like this: